HZILI VE PRATİK BİR ŞEKİLDE İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE NE DERSİNİZ?

Gandhi' nin Tılsımı

Sana bir tılsım vereceğim. Kendinizle şüphelendiğinizde veya benlik sizinle çok fazla düştüğünde aşağıdaki testi uygulayın:
En fakirin ve gördüğünüz en zayıf kişinin yüzünü hatırlayın . Düşündüğünüz adım kendisi için kullanılıp kullanılmayacağını kendinize sorun. Onunla bir şey kazanacak mı?  Kendi hayatını  kontrol altına alacak mı? Başka bir deyişle manevi açıdan açlık çeken milyonlar için Swaraj(Hindistan Milli İstiklali)'a yön verecek mi?
Sonra şüphelerinizi bulacaksınız ve kendiniz eriyip kaybolacak...

                                                                                                                             Mahatma Gandhi


Hızlı ve İşe Yarar Bir Eğitim Deyince...


         "Eğitim" terimi çok yaygın ve popüler bir kelimedir. Aslında çoğumuz tarafından söyleniyor ancak çok az kişi tarafından anlaşılıyor. Doğru perspektif içinde baktığımızda ucu bucağı görülmez bir deryadır. İnsan ırkı kadar eski olmasına rağmen bir şekilde zaman boyunca anlamı ve hedefleri kaçınılmaz olarak geçti önümüzden film şeridi gibi. 



          Eğitim kursu öğrencisi olarak ve gelecekteki bir öğretmen için anlamak önemlidir eğitimin anlamını, kavramsal özelliklerini ve farklı anlamını. Hiçbir müdahelesi olamasa da zaman zaman eğitim şekillendirmelere kuş bakışıyla hakim olmak da bi o kadar önemlidir. Eğitim kavramını ve dinamiklerini kavrayabilme; geliştirici özellikler, amaçla ilgili bilgiler sağlamanıza yardımcı olacaktır. Öğretmen olmasanızda  sizi eğitirken size yardımcı olacak. size maddi ve manevi değer katacaktır. Hele ki etrafımızı dijital atmosfer çepeçevre sarmışken. Mesela ingilizce öğrenmek istiyoruz, lakin o kadar zahmetli ve uzun zaman gerektiriyor ki hevesimiz içinde kalabiliyor. Hayatımızda pratiklik ve akılcılığın ön planda olması sandığımızdan da kolay aslında. Şöyle uzun uzun ingilizce araştırmasına hiç girmeyin hem paranıza hem zamanınıza yazık. İşte aranan kan bulundu. Konumuzla alakalı işte ingilizce eğitimine güzel bir örnek için tıklayın.  Günümüzde pratik olarak öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle internetin yaygınlaşması yabancı dile olan talebi had safhaya ulaştırdı. Çünkü insanoğlu sınırlarını genişletmeyi hedefledikce, en çok konuşulan ve çabuk öğrenilebilen lisandan başlayarak  yola koyulmaktadır. Esasında olay sadece biriyle konuşabiliyor olmak değildir, yabancı toplumların kültürlerini, tarihlerini, sevinçlerini, üzüntülerini, hedeflerini, başarılarını, eğitimlerini bilme gücüne sahip olabiliyor olmaktır.



KİM PRATİK İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEMEZ Kİ


         Günümüzde pratik İngilizce öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İnternetin yaygınlaşması İngilizceye olan talebi had safhaya ulaştırdı. Çağımızda İngilizce bilmemenin kendi kabuğuna çekilmek olacağını bilenler, bu soruna çözüm bulmak istemektedirler. Ancak bir çoğumuz zaman, para, ve motivasyon eksikliği gibi nedenlerle yabancı dil öğrenmeyi sürekli ertelemekteyiz.

   2,5 yıllık bir çalışmanın ardından, 2005 yılı başlarında Turbo İngilizce programını çıkaran CTT English, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen fakat bu konuda kendisine az güvenen kişileri hedef alarak yayın hayatına girdi. İlk bakışta CTT yani Renkli Tercüme Tekniği ile dikkat çeken sesli Turbo İngilizce Kitapları, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

   CTT tekniği sayesinde İngilizce cümleler, Türkçe kadar kolay bir hale getiriliyor. Önce İngilizce cümleler, kelime kelime ve ek ek renklendiriliyor. Daha sonra yine aynı şekilde Türkçe karşılığı veriliyor. Sesli Turbo İngilizce Kitaplarını kullanan kişiye ise tek birşey kalıyor. O da renk eşleştirmesi yapmak ve İngilizce cümlenin anlamını hemen kavramak. Bu metot sayesinde programda geçen 3500 cümlenin anlamını çözmek için vakit kaybı söz konusu olmuyor.

   1500 kelime kapasitesiyle hazırlanan program, 12 Kitap ve 6 MP3 CDden oluşuyor. Bu kolay program vasıtasıyla, kişinin evde veya ofiste sıfırdan başlayıp orta seviyede pratik İngilizce öğrenmesi amaçlanıyor.

   Sesli Turbo İngilizce Kitapları, İngilizce öğrenmekten umudunu kesmiş olanlara ve İngilizceye ön yargı ile yaklaşanlara yeniden umutlarını tazeleme fırsatı verebilir. Aslında Turbo İngilizce Kitaplarının özellikleri bu kadarla da sınırlı değil. Turbo İngilizceye ilgi duyanlar DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ...

NEDEN İNGİLİZCE KONUŞAMIYORUZ!


             Çoğumuz bir yabancı dili, sadece okuyarak, yazarak ve dinleyerek öğrenmeye çalışırız. Bu süreç sonunda sadece o dilin bilgisini öğrenmiş oluruz. Ancak pratik yeteneği kazanmak istiyorsak manasını anladığımız ve telaffuzunu duyduğumuz cümleleri sesli şekilde tekrar etmemiz gerekmektedir.
Eğer anladığımız ve duyduğumuz İngilizce cümleleri sesli tekrar ederek çalışırsak hem ingilizce bilgisine sahip olmuş oluruz hem de pratik yeteneği kazanmış oluruz.
Eğer bu özelliğe uygun bir eğitim seti arıyorsanız sesli Turbo İngilizce Kitaplarına mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Çünkü Turbo İngilizce Kitapları sürekli sesli çalışmanızı sağlıyor. Turbo İngilizce Kitaplarında geçen her bir kelime ve cümleyi 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli şekilde tekrar edeceksiniz.
Sesli Turbo İngilizce Kitapları hafızasına güvenmeyenlere yardımcı olur.İngilizce öğrenmek isteyen, fakat bu konuda kendisine az güvenen kişiler, hafızalarının zayıf olduğunu düşünürler. Zayıf hafızanın üstesinden gelmenin tek çaresi, bol bol tekrar yapmaktır. CTT destekli Sesli Turbo İngilizce Kitapları, zaten baştan sona sesli tekrar mantığı üzerine inşa edilmiştir. 
            Sesli Turbo İngilizce Kitapları ile çalışanlar minimum zamanda maksimum sayıda kelime ve cümleyi sesli tekrarlamış olurlar. Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Sesli tekrar bir dili konuşabilmenin en vazgeçilmez unsurudur. Ağzını oynatmadan, roman okur gibi ya da film izler gibi yabancı dili takip eden bir kişinin konuşma yeteneği kazanması imkansızdır. Bu yüzden Turbo İngilizce Programı tüm kelime ve cümleleri size sesli şekilde tekrarlattırır.
Ayrıca CTT destekli Turbo İngilizce Kitapları sayesinde inanılmaz derecede kolay ve hızlı bir çalışma metoduna sahip olacaksınız. 120 saat sonunda 1500 kelimenin her birini 2 aşamada 10 defa, ayrıca CTT sayesinde anladığınız 3500 farklı cümlenin her birini yine 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli tekrarlayacaksınız. Böylece 120 saat sonunda 3500 çarpı 10 eşittir 35.000 İngilizce cümleyi hem duymuş hem de söylemiş olacaksınız. İşte bu sesli olarak söylediğiniz 35.000 İngilizce cümle, dilinizin çözülmesini sağlayacak ve pratik yeteneği kazanmış olacaksınız.

 DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ...



            Eğitimle ilgili Hintli ve Batılı düşünürler için çağdaş eğitimin anlamı analitik görüşten ele alınmaktadır. Evet puanlama dediğimiz sistem. Eğitimde  gerek doğal ve sosyal bir süreç olarak, gerekse de kasıtlı bir etkinlik olarak uygun illüstrasyonlar mevcuttur. Farklı eğitim süreçleri kurumların rolünü, ihtiyacını anlamasını bireylerin yetiştirilmesini de çizim yoluyla  okul bağlamıyla alakalı incelenmektedir. 

Beynin Mucizeleri
             Makalemin en başındaki Gandi'den alıntıda da yer aldığı gibi tılsım kendimizde. Vücudumuzdaki en küçük hücreden en büyük organa kadar müthiş bir şekilde donanımlı haldeyiz. Bilim adamlarına göre beynimizin çok küçük bir bölümünü kullanmaktayız. Aslına bakarsanız muazzam bir güç. Nitekim  eğitim kişinin beyin gücünün farkına varmasıyla da ciddi orantılıdır.  Beyin Mucizelerine bir de buradan bakın . Burada engin deryalarda dolu dolu görüyoruz ki eğitimin de verdiği özgüvenle "Herkes yeni bir başlangıcı hakeder" presibini her anın tadını çıkararak, beyinimizi değiştirmenin keyfine bakıyoruz.
BEYNİN MUCİZELERİNİ İNCELEMEK LÜTFEN TIKLAYINIZ.
Bu e kitap ta;
Anın farkına varmayı
Geçmişten gelen yüklerinizden kurtulmayı
Doğru nefes alarak hem beyninizi hem bedeninizi daha iyi bir kapasiteyle kullanmayı
Daha güzel bir hayat yaşayacağınıza inanmayı
Kendinizi ve başkalarını nasıl affedeceğinizi ve bunun size nasıl yarar sağlayacağını

Beyin frekanslarını düşürerek nasıl sakinleşeceğinizi ve enerjinizi nasıl daha verimli kullanacağınızı
Kitap

            Son olarak eğitim hedeflerine gelmek istiyorum. Konu başlıklarım ise şöyle:


•  Eğitim konsepte ilişkin çeşitli perspektif ve görüşleri analiz etme
.
• Eğitim kavramını batı ve doğu perspektiflerinde bir başlangıç süreci olarak açıklayın
.
• Eğitim kavramını okul eğitimi bağlamında değerli bir faaliyet olarak açıklayın


• Eğitimi doğal bir süreç olarak ve uygun çizimlerle toplumsal bir süreç olarak ayırt edin


• Eğitim boyutlarını anlayan alaka


• Kurumların rolünü ve ihtiyacını anlar bireyleri eğitmek


     

.Bir sonraki makalemde buluşmak üzere herkese iyi günler...

GOOMASS YERLİ PARA KAZANMA EĞİTİM KİTİ