BORSADAN KAZANMAK NASIL OLUYOR?

"Borsadan Para Kazanmak İstiyorsan Mutlaka Dikkatlice Devamını Okumalısın!!"

Bana göre borsadan sadece çok parası olan belli bir kesim kazanıyor diyorsanız söyleyeceğim tek şey büyük bir yanılgı içinde olduğunuzdur. 1999 yılından beri borsanın içinde olan bir insan olarak az parayla girip yüksek meblağlar kazanan insanları da gördüm, büyük meblağlarla girip parasını sıfırlayan insanları da. Burada Formül paranızın ne kadar olduğu değil, sizin bu parayı ne kadar yönetebildiğinizdir.

Öncelikle karar vermeniz gereken şey kazanmayı istiyor musunuz?
Mutlaka cevabınız "Evet" fakat bunun için gerekli tek şey bir profesyonel gibi davranmaktan geçiyor. Profesyonellikte bilgi demektir.
Peki tek kelimeyle "beklenti piyasası" olarak nitelendirilebilecek borsalar, bireysel yatırımcıların uzak durması gereken yerler mi? Hiç şüphesiz "vurgun" mantığıyla hareket etmeyen, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için değil.
Borsada uzun yıllardır işlem yapıyorsunuz veya yeni başlıyorsunuz fark etmez. Bugüne kadar kaybettiniz veya umduğunuz kadar kazanamadınız.
Size nasıl paranızı adım adım katlayacağınızı, hisse senedi seçerken bakmanız gereken kriterleri ve sonrasında geçmeniz gereken aşamaları sizinle paylaşmak için bu kitabı hazırlamaya karar verdim.
11 senedir borsada işlem yapan profesyonel bir yatırımcıyım ve hiçbir zaman zarar etmedim.
Borsada işlem yaptığım süre zarfında hiç zarar etmemiş olmam benim için çok büyük bir başarıdır. Ve ben bu tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
saygılarımla
Ayşe KABASAKAL
 BORSA KAZANANI

"Nasıl Devamlı Kazandım?"

Borsada kaybedenimiz çoktur. Kaybediyoruz! Acaba neden? Nerede hata yapıyoruz hangi yolu izlemeliyiz. Doğruyu yapmadan önce hatalarımızla yüzleşmek ilk adımımız olacak. Sürü psikolojisinden soyutlanıp, kendi analizlerimizi kendimiz yaparak mantıklı adım atmalı, hedefi 12'den vurmalıyız.
Peki Nasıl?
Birçok borsacının kendine has yöntemleri ve analizleri vardır. Fakat bu analizleri paraya çevirme aşamasında zorlanırlar. Tecrübe ve bilgi birikimi burada çok önemli iki unsur olarak karşımıza çıkıyor.
Doğru hamlelerle Orta ve Uzun vadede kazancın imkânsız olmadığını göreceksiniz.
Örnek olması için aşağıdaki tablo verilmiştir.
Gördüğünüz gibi sadece bekleyerek bile yatırımınızı paraya çevirdiğinizi görebilirsiniz. Bu sadece bir örnek.
Bu kitapta kısa zamanda çok kazanacaksınız, milyoner olacaksınız gibi yalan vaatler bulunmamaktadır. Zaten böyle bir şey de mümkün değildir. Fakat başarılı yatırımcılar bilir ki, hisse senedi seçilirken dikkat edilecek kıstaslar vardır. Bu kıstaslar uygulandığında başarı kaçınılmazdır ve devamlı kazanmak mümkündür.

Borsa Koçu kitabın içinde ne var?

Borsaya giriş -

Yatırım hesabı:
Aracı Kurumda Hesap Açma ve İşlem Bilgileri
Banka ve İnternet Şubesi Aracılığıyla Hesap Açma ve İşlem Bilgileri
(Resimli anlatım)

Borsada Yeni Dönem

(B ve C grubu hisselerde uygulanacak tedbirler)
Yeni düzenlemeyle ilgili tüm detaylar ayrıntılarıyla kitabımızda yer almaktadır.

Genel Bilgiler

check3BORSADA İŞLEM GÖREN ŞİRKETLER NASIL KAR PAYI DAĞITIR?
chek4HİSSE SENETLERİNİN BÖLÜNMESİ VE BÖLÜNMÜŞ FİYAT NE DEMEKTİR?
check6BORSADA TAVAN VE TABAN FİYAT NASIL BELİRLENİR?
check7BORSADA TEKNİK ANALİZ VE TEMEL ANALİZ NEDİR?
check7ULUSAL 30 ENDEKSİ NEDİR?
check8ULUSAL 100 ENDEKSİ NEDİR?
check9YABANCI YATIRIMCI NASIL KAZANIYOR?
check11EKİM 2000 – EKİM 2010 ARASI EN ÇOK KAZANDIRAN SENETLER

Borsa Koçunun başarısını ölçmek için hemen bu analizdeki hisse senetlerinin son durumlarını inceledim ve aşağıdaki sonuç ortaya çıktı:
KONYA 212’den 333’e çıkarak %57,08 kazandırmış.
IZOCM 33,50’den 44,30’a çıkarak %32,24 kazandırmış.
KARTN 200’den 251’e çıkarak %25,50 kazandırmış.
IHLAS 1,70’ten 1,61’e düşerek -%5,29 kaybettirmiş.
IHEVA 1,34’ten 1,32’ye düşerek – %1,49 kaybettirmiş.
GSRAY 380’den 379’e düşerek -%0,26 kaybettirmiş.
EGGUB 123’ten 129,50’e çıkarak %5,28 kazandırmış.
Her hisseye eşit miktarda 100 TL yatıran bir yatırımcının bu akşam itibariyle 20 günlük ortalama kazancı %16,15 olmuş. Kısacası 20 gün önce Borsa Koçu Ayşe Kabasakal’ın önerileriyle bu hisseleri alan bir yatırımcının 100 TLsi bugün 116,15 TL olmuş durumda. Borsa Koçu! stratejileriyle elde edilebilecek bu 20 günlük kazancı elde edebilmeniz için paranızın iki yıl boyunca vadeli mevduat hesabında faizde beklemesi gerekiyor.
Üstelik işin en güzel tarafı da ne biliyor musunuz? Borsa Koçu‘nun 20 günde %16,15 kazandırdığı bu dönemde ulusal 100 endeksi 66717’den 66428’e düşerek binde 4 oranında değer kaybetmiş durumda. Borsanın yerinde saydığı bir dönemde Borsa Koçu stratejilerinin %16 kazandırdığı da bu şekilde delileriyle ortaya çıkmış durumda.
 BORSA PARA

Ayşe Kabasakal, borsa alanında yıllar süren deneyimlerinden sonra yazdığı Borsa Koçu E Kitabı ile borsa hakkında ayrıntılı bilgiler ve süper tüyolar veriyor. Borsa Koçu E Kitabı yükleyerek borsa endeksleri, borsa analizleri, borsa stratejileri, kısacası borsa ile ilgili her türlü bilgiyi öğrenebilirsiniz. Borsadan kazanç sağlamak isteyenlerin en büyük yanılgısı acele etmeleri gerektiğine inanmaları, stratejik ve sistemli ilerlememeleridir. Halbuki, uzman borsa danışmanları bu davranışın tam tersi bir hareket anlayışıyla borsada kendi formüllerini oluşturmuşlardır. Borsa Koçu E Kitabı sayesinde sizler de herhangi bir danışmana bile ihtiyacınız olmadan kendi borsa formülünüzü oluşturabilir ve çok para harcamadan kazancınızı yükseltebilirsiniz. Borsada sermayenizin büyüklüğünden çok o sermayeyi nasıl yönettiğiniz daha mühimdir. Borsa Koçu E Kitabı ile profesyonelce adımlar atıp borsadan nasıl para kazanılır öğreneceksiniz.
Borsadan para nasıl kazanılır? Bu sorunuza en tatmin edici cevabı Borsa Koçu E Kitabında bulacaksınız. Borsa Koçu E Kitabı içeriğinde, Borsaya Giriş, Borsa Genel Bilgileri, Borsada Yeni Dönem, IMKB 30 Senetlerinin Tarihsel Grafikleri gibi daha pek çok başlık altında borsa ile alakalı ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı ile istediğiniz profesyonelliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca Borsa Koçu E Kitabı yazarından yani Ayşe Kabasakal'dan danışmanlık da alabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı bilgisayarınıza indirip hemen kullanabileceğiniz dijital bir kitaptır.


'Borsada sadece büyük yatırımı olan belirli bir kesim kazanıyor' düşüncesi kesinlikle yanlıştır. Borsa piyasasında çok sayıda insan az parayla girip yüksek gelirler kazanmaktadır. Elbette bunların haricinde tersini yapıp sermayesini sıfırlayanlar da vardır. Burada geçerli olacak Formül paranızın ne kadar olduğu değil, sizin bu parayı ne kadar idare edebildiğinizdir. Öncelikle borsada kazananlardan olmayı kesin olarak istemelisiniz! Bunun için gerekli tek şeyin de bir uzman gibi hareket etmek olduğunu bilmelisiniz ve profesyonellik de bilgi + deneyim gerektirir. Borsa Koçu E Kitabı alarak profesyonelliğe ilk adımı atmış olursunuz.

"Beklenti Piyasası" olarak nitelendirilebilecek borsalar, bireysel katılımcıların uzak durması gereken yerler mi? Hiç şüphesiz "vurgun" mantığıyla hareket etmeyen, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için değil. Borsada uzun yıllardır işlem yapıyorsunuz veya yeni başlıyorsunuz, fark etmez. Bugüne kadar hep kayıp yaşadınız ya da umduğunuz kadar kazanamadınız. Paranızı nasıl adım adım tırmandıracağınızı, hisse senedi seçerken bakmanız gereken kriterleri ve sonrasında aşılması gereken etapları Borsa Koçu E Kitabında bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı size borsada yol gösterecek, danışmanlık edecek, hatta sizi bir borsa uzmanına dönüştürecek.
Borsa Koçu E Kitabı içeriğinde: Aracı Kurumda Hesap Açma ve İşlem Bilgileri (Resimli Anlatım), Borsada İşlem Gören Şirketler Nasıl Kâr Payı Dağıtır?, Hisse Senetlerinin Bölünmesi ve Bölünmüş Fiyat Anlamı Nedir?, Borsada Tavan ve Taban Fiyat Nasıl Belirlenir?, Borsada Teknik Analiz ve Temel Analiz Nedir?, Ulusal 30 Endeksi Nedir?, Ulusal 100 Endeksi Nedir?, Yabancı Yatırımcı Nasıl Kazanıyor?, Ekim 2000 – Ekim 2010 Arası En Çok Kazandıran Senetler… Borsada daha çok kazanmanızı sağlayacak metotlar kısacası borsa hakkında bilmek istediğiniz her konuyu Borsa Koçu E Kitabı'nda bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı sayesinde borsada nasıl para kazanılır öğrenin profesyonelce kazanmaya başlayın.


GOOMASS YERLİ PARA KAZANMA EĞİTİM KİTİ