ONLINE PARA KAZANMA EGITIMI

OnlineDarphane Üyeliği ile Okuyarak Değil, İzleyerek Öğrenmeye ne dersiniz?


Oku oku nereye kadar? İzlemek dururken, okumanın ne anlamı var ki? OnlineDarphane Üyeliği sayesinde, internetten para kazanma yöntemlerini Okuyarak Değil, İzleyerek Öğrenin!...

online para ile ilgili görsel sonucu
İnternetten para kazanma yöntemlerini öğrenmek istiyorsunuz, ancak bunun için vaktiniz yok mu? Ya da uzun uzun yazılar okumak istemiyor musunuz? Veya tüm bunların dışında, keşke bu işi izleyerek öğrenemenin bir yolu olsaydı, mı diyorsunuz?
Merak etmeyin, artık tüm bunların gerçek olduğu bir yer var! Bu müthiş yerin adı ise, OnlineDarphane Eğitim Platformudur...
Bu Platformda her şeyi ama her şeyi, Okuyarak Değil, İzleyerek Öğrenebilirsiniz!... Bu sayede, sayfalar dolusu E-Kitaplar okumak zorunda kalmazsınız. Her şeyi bir bir Eğitim Videolarıile izleyerek öğrenebilirsiniz. Hem fiyatı da oldukça ekonomiktir, benzer ürünlere kıyasla yarı fiyatından daha da ucuz bir orandadır.
Özellikle günümüzde, yani bu E-Kitap kalabalığında kafanız oldukça karışık olabilir. Çünkü hangisinin doğru, hangisinin yanlış bilgiler aktardığını kestirmek oldukça zor bir hal almış durumdadır.
Bundan ötürü, OnlineDarphane Eğitim Platformunun yöneticileri, her şeyi bir bir, adım adım Eğitim Videolarında anlatarak, bu karışıklığın içinden sıyrılıp oldukça göze batmaya başlamışlardır. Bunu da oldukça hak ediyorlar. Çünkü internetten para kazandırdığını iddia eden o kadar çok E-Kitap var ki, bunların çoğunun doğru bilgiyi verip vermediği bile belli değil. İşte bundan dolayı, OnlineDarphane Eğitim Platformu üyelerine, bu işi Okuyarak Değil de, İzleyerek Öğretmeyi amaçlıyor...
Lafı daha fazla uzatmadan, sizleri bu olağanüstü şekilde hazırlanmış olan Eğitim Platformuna yönlendirmek istiyorum.

online para ile ilgili görsel sonucu
Yaklaşık 8 yıllık mükemmel bir geçmişi olan OnlineDarphane E-Kitabı, insanlara internetten para kazanma yöntemlerini öğretmek için, artık bambaşka bir hal almış durumdadır.
OnlineDarphane bir E-Kitap olmaktan çıkıp, başlı başına bir Eğitim Platformuna dönüşmüştür. İnternetten para kazanma yolları-yöntemleri ve metotları, müthiş bir şekilde bir bir Videolu anlatımlar haline getirilmiş ve olağan üstü bir anlatım dili ile bu Eğitim Platformunda insanlara sunulmuştur.
Zaten artık ciddi anlamda çok az sayıda bu işi, yani internetten para kazanma yöntemlerini anlatan kaynak olduğundan, insanlar ister istemez tereddütte kalıyorlar. Örneğin; siz büyük bir ihtimalle internetten para kazanmayı imkansız olarak görüyorsunuz. Oysa ki çok ama çok büyük bir şekilde yanılıyorsunuz. Günümüzde artık internetin yaygınlaşması ile birlikte bu işten binlerce hatta milyonlarca kişi geçimlerini sağlamaktadır.
Bana kalırsa, sizde bu pastadan payınızı her insan gibi almaya başlamalısınız, hatta bunun için geç bile kalmış sayılırsınız. Bunu sizlere en iyi öğretecek çok az sayıda kaynak var, bunlardan birisi de tabi ki OnlineDarphane Eğitim Platformu olabilir. Çünkü bir düşünsenize, onlarca sayfa E-Kitap okuyarak mı bu işi daha hızlı öğrenirsiniz yoksa Videolar halinde izleyerek mi çok daha hızlı bir şekilde öğrenirsiniz.
Başınızı daha fazla şişirmek ve sizleri daha fazla sabırsızlandırmak istemiyorum. Bunun için sizi hemen OnlineDarphane Eğitim Platformuna yönlendirmek istiyorum.
İnternetten para kazanma yöntemlerini Okuyarak Değil de, İzleyerek Öğrenmek istiyorsanız buraya TIKLAYIPOnlineDarphane Eğitim Platformuna ulaşabilirsiniz.
Şimdiden bol kazançlar diliyorum hepinize...

PARATUBE EĞİTİM SİSTEMİ

               

        ParaTube Sistemi, arama motoru optimizasyonu için çözümler üretir ve bu çözümleri geliştirir. Bunun için dünya çapındaki müşterilerine, arama motorları ve sosyal ağlar için uygulanabilir teknolojik servisler sunar. ParaTube Ekibi yıllar boyunca, proje yöneticilerinin, takım liderlerinin ve SEO direktörlerinin, müşterilerine ait web sitelerini, sosyal hesaplarını ve/veya mobil uygulamalarını daha iyi optimize etmelerine yardımcı olan ileri SEO çözümleri gelişmiştir ve bu deneyimini şimdi paylaşıma açmıştır.

PARATUBE ile para kazanma eğitimi detaylı bilgi için tıklayınız.

        Eğer, internet üzerinden TİCARİ GELİR ELDE ETMEK İSTEDİĞİNİZ BİR MARKANIZ VEYA ÜRÜNLERİNİZ varsa,veya İNTERNET ÜZERİNDEN PAZARLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ÜRÜN VE HİZMETLER sözkonusu ise  internette daha fazla görünmeniz gerekmektedir.Arama motoru optimizasyonu, online pazarlamanın dinamik ve enerjik bir alanıdır ve bu nedenle, yeniliklere ve değişkenliklere ayak uydurulabilmeleri için çalışanlarını ve müşterilerini eğitmek de ParaTubesistemi’nin önem verdiği işlerinden biridir. Çalışmalar gösteriyor ki, kullanıcılar arama motorlarında yaptıkları aramalarda %75 oranında organik sonuçları tıklamaktadır. Websiteleri için arama motoru optimizasyonunda sıralama çalışması 4-10 ay arasında sonuç verebilen uzun bir süreçtir ancak “videolar” için bu süreç çok daha kısa olmaktadır. Doğru video optimizasyon teknikleri ve anahtar kelimeler,etiketler ve doğru video ayarları ile websitesine kıyasla çok daha kısa sürede satmış olduğunuz ve ürün ve hizmetleri arama motorunda müşterilerle buluşturmanıza yardımcı olmaktayız. Yapılan araştırmalarda kullanıcıların videolara websitelerine oranla daha çok tıkladıkları ve videoları izleme oranının sitede kalma oranından çok daha yüksek olduğu görülmüştür. Gerekli analizleri ve sektörel anahtar kelime araştırmasını yaptıktan hemen sonra ParaTube, ihtiyaç halinde hizmetinizi ve ürünlerinizi tanıtıcı video tanıtım çalışmalarını yaparak youtube kanal optimizasyonu ve video optimizasyonu çalışmaları ile organik sıralamalanızı yukarı taşıyacak kuvvetli bir SEO kampanyası başlatır. Bu sayede hem videolarınız daha kısa sürede müşteri kitlenizle buluşur hem de videolarınızdan websitenize link desteği sağlanarak sitenizin de yükselmesine katkıda bulunuruz. Tüm bu çalışmalar manuel olarak yapılmaktadır. Teknolojik video optimizasyon sistemi, ParaTube Sistemi’nin esas uzmanlık alanlarından biridir. Alanında uzman danışmanlar, videolarınızın teknik altyapısında yapılması gereken tüm arama motoru optimizasyonu çalışmalarına rehberlik ederler. Şimdi online performansınızı artırın ve videolarınızın ücretsiz analizi için ParaTube Sistemi ile hemen tanışın. Tanıtım videomuzun altındaki “öğrenmek istiyorum” bölümünden ad soyad ve mailinizi yazarak bize ulaşabilir ve sistemin detaylarını öğrenebilirsiniz. Arama motoru optimizasyonu (SEO) günümüz internet döneminde olmazsa olmazların başında gelmektedir. ParaTube sistemi sayesinde müşterilerimizin videolarının arama motorlarında daha fazla görünmesini ve bunun sonucunda daha fazla kullanıcıya ulaşabilmelerini sağlamaktayız. 

PARATUBE ile para kazanma eğitimi detaylı bilgi için tıklayınız.


           Sistemimizde  "Youtube Kanal Yönetimi,Youtube Kanal Ayarları,Youtube Video Hazırlama,Video Yükleme ve Video ayarları’nı düzenleme hizmeti ve eğitimleri sunmaktayız. Planlı, programlı ve stratejiler eşliğinde bu çalışmaları yaptığımız için de Google'ın yaptığı güncellemelerden sitenizin pozitif yönde etkilenmesi mümkün oluyor. Tüm özel çalışmalarımız sonunda da hedeflediğimiz tek bir sonuç var. O da, internet sitenizin arama motorlarında daha fazla miktarda ve üst sıralarda yer almasıdır. Bunun doğal sonucu olarak da online gelirinizi artırmak en önemli amacımız olmaktadır. Ayrıca, internet sitenizin paketlerimiz haricindeki ihtiyaçlarını da analiz ederek, arama motorlarında daha sağlam bir yükseliş için bu çalışmaları da paketlerimize dahil ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Size uygun olan SEO Paketini belirlememiz için bilgilerinizi bize yukarıdaki form üzerinden iletebilirsiniz. Sonrasında ise, size sunacağımız yönetim paneli üzerinden tüm detayları takip edebilir ve ardınıza yaslanarak yükselişinizi gözlemleyebilirsiniz. 




         Satış dönüşüm oranını çok iyi artıracak iki adet video ile kullanıcıya sizin adınıza gönderilecek özel derslerle  eğitim setinin alınmasını ve satışın gerçekleştirilmesini ispatlı videolar sayesinde artırmış bulunuyoruz. Tek yapmanız gereken satış sayfasına kişiyi yönlendirmek gerisini biz hallediyoruz.  Ayrıca satı alma ekranındaki facebook yorum kısmına yorumlarınızı girerek satışları daha da artırmamıza yardımcı olmanız önemli. 2. video ancak ilk videoyu izleyip email ve isimle kayıt olunduğunda izlenebilir. 2. video hicbir şekilde yotube veya benzeri yerlerde paylaşılması yasaktır. Aksi davranış sergileyenin satış ortaklığı durdurulacaktır. Maksat ilk videoyu yayarak kişiyi merak ettirip email ve isimle girişini sağlamaktır. Bunu yaptığınızda gerisini biz hallediyoruz arkadaşlar. Satış sayfasındaki video youtube da yüklüdür dileyen onu kullanabilir. İlk videoyu serbest şekilde facebook ve benzeri ağlarda yayabilirsiniz.
   

PARATUBE ile para kazanma eğitimi detaylı bilgi için tıklayınız.


              Paratube sistemi uzun süredir beklenen sıradanlaşan affiliate hayatımıza  yepyeni bir kan oldu. İlk üyelerimiz 24-48 saat içerisinde eğitim videolarını tamamlayıp hemen sonuç almaya başladılar. Yakında bu kanıt videolarını sayfada da paylaşacağım. Satışları kat ve kat artıracak bu da sizlerin daha çok satış yapmasını sağlayacak. Paratube sisteminin en önemli özelliği cok basit hemen uygulanabilir olması ve şu ana dek satış ortaklığında başarı elde edememiş bayan erkek herkese hitap ediyor olması. %100 başarı sağlayabileceğiniz bir sistem gönül rahatlığıyla tanıtımını yapabilir ve kendiniz de bu eğitimi hem xticaret için hem de yurtdışı için kullanabilirsiniz. 


        Evet....ParaTube Sistemi o kadar etkili ki tanıtım videolarında da gördüğünüz gibi (görmediysen buradan inceleyebilirsin ....satıs ortaklığı linkin) çok kısa sürede 15-20 dakika gibi bir sürede Google arama motorunda istediğin videoyu ilk sayfaya getirebilmeni sağlıyor. 
Bu sistemin en güzel tarafı ister yurtdışı affiliate (satış ortaklığı) ister Xticaret affiliate istersen de kendi ürün ve hizmetlerini pazarlamada kullanabilecek olman. Yani ParaTube sistemi sadece biz satış ortaklarına değil ürün ve  müşterilerle buluşturmaya çalışan firmalara da inanılmaz bir yöntem sağlıyor.

PARATUBE ile para kazanma eğitimi detaylı bilgi için tıklayınız.




GOOMASS YERLİ PARA KAZANMA EĞİTİM KİTİ